Bestuurswissel: een overweging van Gemma Elie, ons nieuw bestuurslid

Posted on 6 september 2017 | Reacties uitgeschakeld voor Bestuurswissel: een overweging van Gemma Elie, ons nieuw bestuurslid

Bestuurswissel: een overweging van Gemma Elie, ons nieuw bestuurslid

Meer bewegen: dat motto wordt ons de laatste tijd erin “gedramd”

Natuurlijk, dat is ook erg belangrijk. Als je dan ook nog een leuke zaalsport kunt vinden waarbij met veel gedrevenheid en enthousiasme gespeeld wordt dan kom je al gauw bij het badmintonspel terecht. De intensheid en snelheid waarmee het badminton gespeeld wordt maakt dat je ook echt het gevoel hebt goed actief bezig te zijn geweest na afloop. Ik heb ook een tijdje fitness gedaan maar had dan toch steeds het gevoel: “ik moet weer gaan….” Bij badminton heerst meer het gevoel: “ik mag weer gaan…..”

Al heel wat jaren bedrijf ik deze sport met heel veel plezier; bij Smash 69 al sinds ergens begin jaren ’80 (…..de tel ben ik even kwijt)
Bij BC Meerssen nu ook al weer een aantal jaartjes, en dit naar volle tevredenheid. De club straalt uit dat er een goede balans is tussen het sportieve gedeelte en de gezellige teamgeest na afloop in de kantine, zullen we dit maar “after-shuttle” noemen voortaan?
Ondanks dat de speeltijd best laat is (tussen 21:00 en 23:00 uur) is het de moeite waard om na afloop nog even (vaak wat langer!) te vertoeven in de gezellige kantine bij Frans en dit wordt dan ook door een vaste (harde) kern elke week herhaald! De tijd die de klok aangeeft in de kantine telt op dat moment niet……

Bij de vraag die mij gesteld werd om bestuurslid te worden heb ik niet lang hoeven aarzelen; het is toch mooi om voor deze club waar nodig een steentje/shuttletje te kunnen bijdragen? Al met al hoop ik dat we allemaal samen nog lang mogen genieten van de sportieve en gezellige kanten van de badminsport bij BC Meerssen!

Sportieve groeten,
Gemma Elie